ΦΩΣ στο στοίχημα: Από (καλοπληρωμένο) ημίχρονο θα κερδίσει η Σεούλ

Διευρύνονται οι στοιχηματικοί μας ορίζοντες, όταν το κουπόνι μοιάζει φτωχό, αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν είναι... Το σημερινό -ελπίζουμε κερδοφόρο- ταξίδι μας αρχίζει και τελειώνει στην Ανατολή... Προσοχή: Για να μην πάει χαμένος ο... κόπος, φτιάξτε καφέ, κάντε την ανάγνωση και... βουρ στα πρακτορεία, αφού τα ματς ξεκινούν νωρίς το μεσημέρι. Πάμε δυνατά λοιπόν για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Από (καλοπληρωμένο) ημίχρονο θα κερδίσει η Σεούλ

Κύπελλο Νοτίου Κορέας! Πώς σας μοιάζει; Πάμε στο στήριγμά μας. Στη μία το μεσημέρι η Σεούλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπουσάν Κιοτόνγκ.

Η πανίσχυρη Σεούλ έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της για διάκριση στο Κύπελλο, αφού παρά το δυνατό της ρόστερ έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου. Άρα τι της έχει μείνει να μετριάσει τη... χασούρα;

Αυτή η διοργάνωση. Το παιχνίδι γίνεται στην έδρα της Μπουσάν και είναι νοκ άουτ. Μπορεί η Μπουσάν να την σταματήσει;

Όχι, αφού είναι η μοναδική εκπρόσωπος της γ' κατηγορίας στο Κύπελλο και θα «περάσει από πάνω της» η Σεούλ, η οποία θα αγωνιστεί με τους βασικούς, θέλοντας να εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση και να μη δώσει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητάς της σε κανένα σημείο του αγώνα.

Τέτοιες εκπλήξεις γίνονται μόνο στην Αγγλία. Στην Κίνα είναι αλλιώς, γι' αυτό και θα πάμε με τη νίκη της φιλοξενούμενης από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπουσάν Κιοτόνγκ - Σεούλ 2/2 (2.00)