Μένει... Κατάρ η Αυστραλία

Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε το ματς-μπαράζ για το Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Μένει... Κατάρ η Αυστραλία

Σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στο Μουντιάλ η Αυστραλία αντιμετωπίζει το Περού. Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Εκεί όπου η Αυστραλία κέρδισε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (2-1), έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστεί τώρα κόντρα στο Περού. Ο κόουτς Γκρέιαμ Άρνολντ διαχειρίζεται πλούσιο έμψυχο δυναμικό, σχεδόν όλοι οι παίκτες στο ρόστερ αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Το Περού δεν μπόρεσε να διασφαλίσει την πρόκριση από τον απαιτητικό όμιλο της Νότιας Αμερικής και θα τα παίξει όλα σε μια ζαριά στο θερμό κλίμα του Κατάρ. Ομάδα που στηρίζεται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα τέσσερα εξ αυτών και No Goal. Ο κόουτς Ρικάρντο Γκαρέκα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης παικτών, επιτελών και φίλων των «ερυθρόλευκων». Ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, ποντάρει στο ομαδικό πνεύμα. Οι περισσότεροι βασικοί αγωνίζονται εκτός συνόρων, υπάρχει ποιότητα, στο τελευταίο φιλικό νίκησε εύκολα 1-0 τη Νέα Ζηλανδία. Αδικαιολόγητος ο έντονος φαβοριτισμός του Περού. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία των «καγκουρό».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αυστραλία-Περού 1Χ (1.90)