Ταμείο με… Μαλάουι

Σε ματς για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα Λιλονγκβέ, το Μαλάουι υποδέχεται την Αιθιοπία.

Ταμείο με… Μαλάουι

Το Μαλάουι έκανε την υπέρβαση στο προηγούμενο Κόπα Άφρικα, συμμετέχοντας στην τελική φάση, όπου και προκρίθηκε από τους ομίλους στους «16» πριν τελικά αποκλειστεί από το Μαρόκο. Οι «φλόγες» θέλουν να δώσουν συνέχεια και να προκριθούν και στην επόμενη τελική φάση. Ο Ρουμάνος κόουτς Μάριο Μαρίνιτσα που πιστώθηκε την προηγούμενη επιτυχία επέκτεινε τη συνεργασία του με νέο χρυσό συμβόλαιο. Έχει στη διάθεσή του και δέκα παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Η Αιθιοπία είναι μια ομάδα που ανεβαίνει σταδιακά επίπεδο. Πήρε μέρος στην τελική φάση του προηγούμενου Κόπα Άφρικα, θέλει να προκριθεί εκ νέου επιδεικνύοντας σταθερότητα τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο. Οι «πρασινοκίτρινοι» αρέσκονται σε επιθετικογενές ποδόσφαιρο, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Βουμπέτου Αμπάτε παραμένει στο πόστο του έπειτα από την πρόσφατη επιτυχία. Δεν έχει βοήθεια από το ρόστερ από τη στιγμή που μόνο ένας παίκτης εκτός συνόρων. Ένα «κλικ» πιο πάνω το Μαλάουι, πάμε με την έδρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαλάουι-Αιθιοπία 1 (2,10)