ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ώρα της Μπόντο

Κυριακάτικο πρόγραμμα, όπου ολοκληρώνονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ φυσικά συνεχίζονται οι λίγκες που θα μας κάνουν συντροφιά και στη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ώρα της Μπόντο

Η τελευταία Κυριακή στην οποία θα συναντήσουμε πάνω από 200 διαθέσιμα ματς για στοιχηματισμό είναι η σημερινή για τους επόμενους δυόμισι μήνες. Τα βασικά μας σημεία προέρχονται πλέον από τη Νορβηγία, όπου περιμένουμε να… μιλήσουν οι «βαριές φανέλες» της Μπόντο Γκλιμτ και της Ρόζενμποργκ. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στη Λεμεσό. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Η Χάουγκεσουντ ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, αλλά εσχάτως ανεβάζει ρυθμούς. Δύο μαζεμένα τρίποντα, έξοχη εμφάνιση κόντρα στην Οντ, την οποία διέλυσε εκτός έδρας. Ούτε στο γήπεδό της επιδεικνύει αγωνιστική σταθερότητα. Δύο ήττες στα τρία ματς που έδωσαν εκεί οι «γλάροι». Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Η Μπόντο παρουσιάζεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια τόσο ευάλωτη στον ανταγωνισμό. Τρία ματς δίχως νίκη για τη δύο φορές συνεχόμενη πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Μόλις που έσωσε τον βαθμό στο ντέρμπι του Βορρά με την Τρόμσο. Χαμηλός ο ρυθμός εσχάτως για τους βόρειους, σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται για την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» ο δεξιός εξτρέμ Σολμπάκεν που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Φαντάζει αδιανόητο να μείνει η Μπόντο για τέταρτο ματς δίχως νίκη. Ποντάρουμε στο διπλό της πρωταθλήτριας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάουγκεσουντ-Μπόντο Γκλιμτ 2 (2,00)