AEΛ: Με Όλαφσον η αποστολή κόντρα στον Άρη
Ο Σάββας Παντελίδης περιέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Νταβίντ Όλαφσον για την αναμέτρηση με τον Άρη ενώ δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη στη Λάρισα, με τον Σάββα Παντελίδη να παίρνει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των βυσσινί, Νταβίντ Όλαφσον.
Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ατανάσοφ (εκτίει ποινή για κίτρινες) και Μασόν (αποβλήθηκε με την Κηφισιά), ο τραυματίας Βινιάτο και ο Παπαγεωργίου που δεν υπολογίζεται.
Η αποστολή της ΑΕΛ Novibet: Μελίσσας, Αναγνωστόπουλος, Βενετικίδης, Δεληγιαννίδης, Αποστολάκης, Φεριγκρά, Ηλιάδης, Παντελάκης, Κοσονού, Όλαφσον, Σουρλής, Πέρεζ, Στάικος, Αντράντα, Σαγάλ, Χατζηστραβός, Τούπτα, Δημηνίκος, Μούργος, Πασάς, Γκαράτε.