ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Μπραν

«Μακελειό» έγινε χθες στην Αγγλία, όπου όλος ο στοιχηματικός κόσμος πόνταρε στις νίκες της Έβερτον και της Λιντς στη μάχη σωτηρίας που δίνουν κόντρα στις «αδιάφορες» Μπρέντφορντ και Μπράιτον αντίστοιχα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Μπραν

«Μηδέν στα δύο» τα φαβορί, ποτάμι το… αίμα των παικτών. Η στήλη, πάλι, μακριά από τους λαμπερούς προβολείς θριάμβευσε! Νίκη ο Ιωνικός, γκολ στο ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση και γκολ στο Στιόρνταλς - Ρανχάιμ. Φυσικά δεν αλλάζουμε συνταγή, βασικό σημείο μας σήμερα τα γκολ στο Μπέργκεν, επίσης ποντάρουμε στη νίκη από ημίχρονο της Στάμπαεκ και στην επικράτηση της ΑΕΛ Λεμεσού. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Μπραν υποδέχεται τη Σάντνες. Η Μπραν είναι ομάδα υψηλού μπάτζετ, ποιοτικού ρόστερ, θεωρείται το πρώτο φαβορί για την επάνοδο στην Ελίτσεριέν από όπου υποβιβάστηκε φέτος. Για την ώρα πάντως παρουσιάζει ιδιότυπη αγωνιστική συμπεριφορά, έχοντας κερδίσει και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ στο Μπέργκεν παραχώρησε δύο ισοπαλίες. Θέλει να κάνει σεφτέ κόντρα στην ποιοτική Σάντνες, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα. Γκολ-γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των «ερυθρόλευκων».

Η Σάντνες ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά κόντρα στη Φρέντρικσταντ τίποτα δεν πήγε καλά. Οι «λύκοι» περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς και θα μπορούσαν να ηττηθούν και με μεγαλύτερο σκορ. Ομάδα που αρέσκεται να παίζει σε υψηλό ρυθμό, τα τέσσερα από τα πέντε ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ, τα τρία εξ’ αυτών και γκολ-γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα στο Μπέργκεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπραν - Σάντνες Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)