ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μόλντε θα ξεσπάσει για τις πρόσφατες γκέλες της κόντρα στην Οντ

Πλήρης μεσοβδόμαδη δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου σήμερα, αφού πολλές λίγκες σπεύδουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές μέσα στον Μάιο. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μόλντε θα ξεσπάσει για τις πρόσφατες γκέλες της κόντρα στην Οντ

Στα πλαίσια αυτά θα ασχοληθούμε και με τα δικά μας πλέι οφ, όπου αντί για επίφοβα σημεία θα επιλέξουμε ειδικά στοιχήματα με κόρνερ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γκολ στο ΟΑΚΑ. Το δυνατό ποντάρισμά μας όμως θα γίνει στη Νορβηγία, όπου η Μόλντε αναμένεται να ξεσπάσει για την πρόσφατη δυστοκία της κόντρα στην Οντ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Μόλντε υποδέχεται την Οντ. Η Μόλντε ξεκίνησε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Μπόντο, αλλά στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι απογοητευτική. Μόνο ένας πόντος στα τρία πιο πρόσφατα ματς μένει πίσω από νωρίς στην κούρσα για τον τίτλο. Μπάζει η άμυνα, εκεί αναζητά πρωτίστως λύσεις ο κόουτς Έρλινγκ Μόε. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Οντ πορεύεται σε μια ακόμα σεζόν με τον πήχη τοποθετημένο χαμηλά. Το ρόστερ και το μπάτζετ της ομάδας από το Σκίεν δεν επιτρέπουν υπερβάσεις, στόχος η άνετη παραμονή. Το πάλεψε και κόντρα στη φορμαρισμένη Σάρπσμποργκ, αλλά έμεινε με άδεια τα χέρια. Εκτός έδρας χάνει παραδοσιακά τη δυναμική της, δεν σκόραρε και δεν πήρε πόντο στις δύο τελευταίες εξόδους. Αναμένουμε το ξέσπασμα της Μόλντε. Άσος ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μόλντε-Οντ 1/1 (2,10)