ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πετρολούλ καίγεται για την άνοδο και θα κερδίσει την Κονκόρντια

Από τα 200 και πλέον ματς της Κυριακής, σε λιγότερα από 50 σήμερα. Κανένα πρόβλημα, ευκαιρία για περισσότερο διάβασμα και πιο ψύχραιμες επιλογές. Βασικό μας σημείο η νίκη της ιστορικής Πετρολούλ, που δίνει τη μάχη για να επιστρέψει στα σαλόνια του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Προσθέτουμε και δύο ματς στην Κύπρο, όπου μαίνεται η μάχη στα πλέι οφ και πλέι άουτ και πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πετρολούλ καίγεται για την άνοδο και θα κερδίσει την Κονκόρντια

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη; Ρουμανίας η Πετρολούλ Πλοϊέστι υποδέχεται την Κονκόρντια Τσιάζνα. Η Πετρολούλ οδηγεί σταθερά την κούρσα προς τα μεγάλα σαλόνια, αλλά δύο πόντους πίσω της βρίσκονται η Χέρμανσταντ και η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε, οι δύο στους τρεις θα ανέβουν και η ομάδα από το Πλοϊέστι με το υψηλό μπάτζετ δεν θέλει να γκρεμίσει ό,τι έχτιζε όλη τη σεζόν. Με δύο νίκες ο στόχος θα επιτευχθεί, ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα. Γκολ-γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Κονκόρντια έκανε την προσπάθεια για να προλάβει το τρένο της ανόδου, αλλά πλέον τέθηκε και μαθηματικά εκτός μάχης. Μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μόλις την περασμένη αγωνιστική πήρε έναν πόντο από την ουραγό των πλέι οφ, Ουνιρέα Σλομπόζια. Παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν, ενώ μπροστά έχει την ποιότητα και σκοράρει. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας αδύναμη, μετρά μόνο έναν πόντο σε τέσσερις αποστολές στα πλέι οφ. Ευκαιρία νίκης για την Πετρολούλ, αξίζει το ρίσκο και στον άσο από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πετρολούλ Πλοϊέστι-Κονκόρντια 1/1 (2,25)