ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ρανχάιμ θα πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Γκρόρουντ

Παιχνίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο διεξάγονται στο σημερινό κουπόνι, που και πάλι προσεγγίζει τα 100 διαθέσιμα ματς.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ρανχάιμ θα πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Γκρόρουντ

Υπάρχουν επιλογές σε καλές αποδόσεις και με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης για να μας στείλουν στο ταμείο. Βασικό σημείο, ο άσος της Ρανχάιμ, που κυνηγά την πρώτη της νίκη. Από κοντά ένας ακόμα άσος της Βολουντάρι, ενώ στην Αγγλία η Ρόδεραμ καίγεται για νίκη στην έδρα της αδιάφορης Μπέρτον. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Ρανχάιμ υποδέχεται την Γκρόρουντ. Η Ρανχάιμ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, η οποία θέλει να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την άνοδο στην Ελίτσεριέν. Το ξεκίνημα στη σεζόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς έπειτα από τη συντριβή στην πρεμιέρα από την Μπραν, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με τη Ράουφος. Θέλει να κάνει επανεκκίνηση ο σύλλογος από το Τροντχάιμ, ποντάρει στην επιθετική λειτουργία, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα.

Η Γκρόρουντ είναι μια μικρομεσαία ομάδα από το Όσλο, που στο ξεκίνημα της περιόδου έφερε δύο ισοπαλίες. Και οι δύο με το σκορ 2-2, σε ματς γεμάτα ευκαιρίες και γκολ που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μεγαλύτερο σκορ. Δίχως ιδιαίτερο άγχος, βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Και από τα φιλικά ματς είχε δείξει πως αρέσκεται σε επιθετικογενές παιχνίδι, ζητούμενο αποτελεί η βελτίωση στην άμυνα. Η Ρανχάιμ είναι άλλου επιπέδου ομάδα, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη και μπορεί να την πάρει κόντρα στην Γκρόρουντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρανχάιμ - Γκρόρουντ 1 (1,85) ή 1/1 (2,75)