Γκολ στο Κρετέιγ!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της; Γαλλίας, η Κρετέιγ υποδέχεται την Σαμπλί. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Κρετέιγ!

Η Κρετέιγ που εδρεύει στα προάστια της πρωτεύουσας, Παρίσι, είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που στόχευε σε ανταγωνιστική πορεία. Με συνεχείς μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ωστόσο, παραμένει εγκλωβισμένη στη ζώνη του υποβιβασμού. Εσχάτως παλεύει, έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα τέσσερα οι πρόσφατα ματς. Σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται εξίσου εύκολα τέρματα. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ, τα έξι εξ’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ.

Η Σαμπλί βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Κρετέιγ και κάτω από την γραμμή σωτηρίας.Λογικό για μια ομάδα περιορισμένου μπάτζετ και δυνατοτήτων που πάντως μάχεται σε όλα τα ματς. Δεν έχει κερδίσει στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια αλλά μετρά και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Επίσης βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι αριθμοί σε αυτήν την αναμέτρηση είναι ξεκάθαροι. Πάμε με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ

20.00: Κρετέιγ-Σαμπλί Goal (1,85) ή Goal και Over (2,55)