«ΦΩΣ» στο στοίχημα : Γκολ και θέαμα

Ο Ηρακλής έκανε μια άψογη τακτικά εμφάνιση στον Ρέντη ενώ ο Πανσερραϊκός έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό.

«ΦΩΣ» στο στοίχημα : Γκολ και θέαμα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο Ηρακλής έκανε μια άψογη τακτικά εμφάνιση στον Ρέντη και πήρε την ισοπαλία κόντρα στον παθιασμένο Ολυμπιακό Β’. Σε καλό φεγγάρι συνολικά οι «κυανόλευκοι», έχουν αφήσει προ πολλού πίσω τους το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν και πλαισιώνουν την πρώτη εξάδα της κατάταξης. Σημαντικές επιστροφές για τον κόουτς Κώστα Γεωργιάδη ο δημιουργικός χαφ Τότσκα και ο στράικερ Βιτίνιο, δεν ανοίγει πολύ το ροτέισον.

Ο Πανσερραϊκός έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό. Εξαιρετικός στη δημιουργία, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, σκόραρε με άνεση και πήρε ψυχολογία στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Χαμηλά κρατά τους τόνους ο Άγγελος Διγκόζης, από τη στιγμή που είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς με κέρδος έναν πόντο. Δυσκολεύονται στις εξόδους τους τα «λιοντάρια», που έχουν το εύκολο γκολ αλλά είναι ευάλωτα στα μετόπισθεν. Μπορούν να σκοράρουν αμφότεροι στο Καυτανζόγλειο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ηρακλής-Πανσερραϊκός Γκολ-γκολ (2,10)