Πάφος για πλέι οφ!

Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου διεξάγεται στην Κύπρο και από εκεί προκύπτει το βασικό σημείο της ημέρας (18/2). Η Πάφος με νίκη σφραγίζει το εισιτήριο και μπορεί να την πάρει στο «Μακάρειο» κόντρα στην υποδεέστερη και ντεφορμέ Δόξα Κατωκοπιάς

Πάφος για πλέι οφ!

Για την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κύπρου η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την Πάφο. Η Δόξα πάλεψε κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την έβγαζε από τη δίνη στην οποία έχει περιέλθει. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Τουλάχιστον σκόραρε, αφού στα τέσσερα ματς που είχαν προηγηθεί η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν είχε βάλει ούτε ένα γκολ. Ούτε στο «Μακάρειο» δεν παίρνει αποτελέσματα, καθώς μετρά μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Επανέρχονται ο στόπερ Αντενιόν και ο αμυντικός μέσος Τσαϊσέφσκι.

Η Πάφος πήρε μία ακόμα στοχευμένη νίκη επί του ουραγού Εθνικού στο Δασάκι και πλέον χρειάζεται ακόμα μία στο «Μακάρειο» για να σφραγίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Το θετικό για τους «γαλάζιους» είναι πως έχουν κερδίσει και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αποστολές εκτός έδρας.

Όπλο της η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Ο Σλοβένος κόουτς Ντάρκο Μίλανιτς υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες. Η Πάφος με νίκη μπαίνει στα πλέι οφ, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει την τελευταία αγωνιστική. Διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Δόξα Κατωκοπιάς - Πάφος 2 (2.10)