Ήρθε η ώρα για να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη το θηρίο της Λέγκια

Ένα ένα τα πρωταθλήματα της Ανατολικής Ευρώπης επανέρχονται στη δράση έπειτα από τη χειμερινή διακοπή, όπως συμβαίνει με την Πολωνία. Από εκεί θα πάρουμε το βασικό μας σημείο, που είναι το διπλό της Λέγκια.

Ήρθε η ώρα για να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη το θηρίο της Λέγκια

Εκτιμούμε πως από σήμερα θα ξεκινήσει η αφύπνιση του θηρίου και πολύ σύντομα αποδόσεις που υπερδιπλασιάζουν το ποντάρισμά μας δεν θα υπάρχουν για λογαριασμό της. «Βουρ» όσο είναι καιρός και σε δεύτερο επίπεδο βάζουμε τη νίκη της Ρεντ Σταρ και τα γκολ στη Ρουμανία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας η Ζαγκλέμπιε υποδέχεται τη Λέγκια. Η Ζαγκλέμπιε είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία και στην κατεύθυνση αυτή έκλεισε το 2021 με αρνητικό πρόσημο. Έξι ήττες σε επτά παιχνίδια έριξαν τους «οράνιε» μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο, έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην «Εξτρακλάσα».

Από την άλλη πλευρά η Λέγκια είναι η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν. Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, η πρωταθλήτρια έκλεισε τον πρώτο γύρο εγκλωβισμένη στην επικίνδυνη ζώνη, αν και ξεκίνησε με το μακράν ακριβότερο ρόστερ και προσδοκίες για διατήρηση του θρόνου. Ο Σέρβος κόουτς, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, ανέλαβε τα ηνία τον Δεκέμβριο, είχε σχεδόν δύο μήνες διακοπής του πρωταθλήματος για να δουλέψει με τους «μαυρόασπρους», ενώ αποκτήθηκαν και τρεις ενδεκαδάτοι παίκτες για έξτρα ενίσχυση. Πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά με τεσσάρες και πεντάρες. Το θηρίο ξυπνά από τη χειμερία νάρκη. Διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζαγκλέμπιε - Λέγκια 2 (2,10)