Ομάδα για άνοδο η Σουίντον, θα κερδίσει τη χαλαρή Κρόουλι

Πρόγραμμα Τρίτης με πάνω από… 100 αγώνες διαθέσιμους για στοιχηματισμό. Πάρτι για τους απανταχού παίκτες του στοιχήματος, ιδιαίτερα σε όσους αρέσκονται να ποντάρουν σε αγγλικά ματς.

Ομάδα για άνοδο η Σουίντον, θα κερδίσει τη χαλαρή Κρόουλι

Από εκεί θα πάρουμε τη βασική μας επιλογή που είναι η νίκη της Σουίντον, θα προσθέσουμε τα γκολ στο Τζίλιγχαμ, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε και πάλι γκολ, αλλά από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα Λιγκ 2 της Αγγλίας η Σουίντον υποδέχεται την Κρόουλι. Η Σουίντον υποβιβάστηκε φέτος και θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Λιγκ 1. Στην κατεύθυνση αυτή, στηρίζεται σε υψηλό μπάτζετ και ποιοτικό ρόστερ και προς στιγμήν βρίσκεται στα όρια της ζώνης των πλέι οφ ανόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο μαζεμένες ισοπαλίες και μία μόνο νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η ομάδα του Μπεν Γκάρνερ καίγεται για επιστροφή στις νίκες, στην έδρα της είναι συνήθως αξιόπιστη.

Η Κρόουλι είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική και τα καταφέρνει. Πολύ μακριά από κινδύνους, θεωρητικά και μόνο διεκδικεί θέση στα πλέι οφ, στην πραγματικότητα απλά πορεύεται στα μισά της κατάταξης δίχως κίνητρο και άγχος. Έκανε την εκτός προγράμματος νίκη κόντρα στην Μπράντφορντ το περασμένο Σάββατο. Τώρα είναι η ώρα της νίκης για τη Σουίντον και κόντρα σε υποδεέστερο και χαλαρό αντίπαλο θα την πάρει. Σε απίθανη απόδοση και ο άσος από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σουίντον-Κρόουλι 1 (1,85) ή 1/1 (2,85)