Γκολ και θέαμα αναμένουμε στη συνάντηση της Εστορίλ με την Αρούκα

Ματς για όλα τα γούστα από περιφερειακά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι. Υπάρχουν ευκαιρίες και καλές αποδόσεις που αξίζει να ποντάρουμε, ξεκινώντας από τα γκολ στο Εστορίλ και δίνοντας συνέχεια με τη νίκη της Φερεντσβάρος.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε στη συνάντηση της Εστορίλ με την Αρούκα

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Εστορίλ υποδέχεται την Αρούκα. Η Εστορίλ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ μετρά μόνο μία νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα ματς.

Λογικά κατέπεσε έξω από την πρώτη εξάδα της κατάταξης, αν και ουδέποτε οι επιτελείς της είχαν βάλει τον πήχη τόσο ψηλά. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο για τους «κυανοκίτρινους», που μπροστά έχουν ποιότητα και σκοράρουν. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Ανάλογο είναι το σκηνικό στην Αρούκα, που μετρά επίσης τρεις συνεχόμενες ήττες και μόνο έναν πόντο στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Με τη σειρά της βάζει και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση. Έξι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί. Πάμε με τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εστορίλ - Αρούκα Γκολ-γκολ (2,10)