Πρωτοχρονιά στην Αδελαΐδα!

Για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, η Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέλινγκτον Φίνιξ. Η πρώτη στοιχηματική πρόταση για το 2022!

Πρωτοχρονιά στην Αδελαΐδα!

Η Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Περθ Γκλόρι εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις του αντιπάλου. Πήρε έτσι πολύτιμες ανάσες, στο πλαίσιο της ανασύνταξης έπειτα από το αρνητικό ξεκίνημα στη φετινή περίοδο, ούτε νίκη δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα οι γαλάζιοι, που πληρώνουν κυρίως τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Ο κόουτς Καρλ Βερτ και οι παίκτες του έχουν στοχεύσει την αναμέτρηση με την Φίνιξ για να κάνουν σεφτέ. Ο κεντρικός αμυντικός Άνσελ και ο στράικερ Γενγκί είναι ανέτοιμοι.

Η Ουέλινγκτον Φίνιξ δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Σέντρακλ Κόουστ Μάρινερς εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των αντιπάλων. Τώρα είναι η σειρά τους αν αντιμετωπίσουν θέματα, αφού ανακοίνωσαν τρία κρούσματα στις τάξεις των παικτών, δίχως να τους κατονομάσουν. Επιπλέον, είναι ανέτοιμος ο γκολκίπερ Σέιλ, θα παίξει στη θέση του ο 19χρονος Πάουλσεν. Μονίμως στην Αυστραλία η αποστολή, έχει απαγορευτεί η επιστροφή στην Νέα Ζηλανδία, λόγω καραντίνας. Τρεις σερί ήττες, κάκιστη η αμυντική λειτουργία. Να η ευκαιρία για να κάνει σεφτέ στις νίκες η Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ !

ΠΡΟΤΑΣΗ

10.45: Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ-Γουέλινγκτον Φίνιξ 1 (2.10)