Η Ράζα Καζαμπλάνκα «καίγεται» για νίκη και μπορεί να την πάρει στο Ραμπάτ

Ωραίος ο μποναμάς που μας έδωσε η Φενέρμπαχτσε με τη νίκη της από ημίχρονο κόντρα στη Μαλάτιασπορ.

Η Ράζα Καζαμπλάνκα «καίγεται» για νίκη και μπορεί να την πάρει στο Ραμπάτ

Επιμένουμε με αναμετρήσεις από την Τουρκία και εν προκειμένω τα γκολ στο Ικόνιο και τον άσο στην Καισάρεια. Βασικό σημείο ωστόσο θα αποτελέσει το διπλό της Ράζα Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα του Μαρόκου η Φας Ραμπάτ υποδέχεται τη Ράζα Καζαμπλάνκα. Η Φας Ραμπάτ είναι η πρώην ομάδα του στρατού της χώρας, διατηρεί ποιότητα και υψηλό μπάτζετ, αλλά όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να μπει σφήνα στις δύο μεγάλες ομάδες της Καζαμπλάνκα. Οι πρωτευουσιάνοι πορεύονται αήττητοι στα έξι πιο πρόσφατα ματς, όπου ανάμεσά τους πανηγύρισαν και τέσσερις νίκες.

Η Ράζα Καζαμπλάνκα είναι η μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πόλης και στη φετινή περίοδο βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να κυνηγά τη μισητή Βιντάντ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται οκτώ πόντους πίσω και έχουν ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσουν στο Ραμπάτ. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα, καθώς ήδη ασκείται πίεση από τον κόσμο προς τους παίκτες. Όσο και αν είναι δύσκολο, πρέπει και μπορούν να κερδίσουν σε εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Φας Ραμπάτ - Ράζα Καζαμπλάνκα 2 (3.00)