Με φόρα οι Μάρινερς !

Έπειτα από τον άσο-δώρο της Φενέρμπαχτσε, επιλέγουμε ως επόμενο στοίχημα την νίκη των Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, τα ξημερώματα στην Αυστραλία, κόντρα στην Ουέλινγκτον Φίνιξ.

Με φόρα οι Μάρινερς !

Για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, οι Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς υποδέχονται την Ουέλινγκτον Φίνιξ. Οι Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς ανέβασαν ταχύτητες το τελευταίο διάστημα και κλείνουν την χρονιά με το πόδι στο γκάζι. Δύο μαζεμένες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με νίκη 6-0 επί της Άπια ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη. Η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στη φετινή περίοδο. Ο προπονητής Νικ Μοντγκόμερι υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, δεν πρόκειται να αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα κόντρα στην Ουέλινγκτον.

Η Ουέλινγκτον Φίνιξ παραμένει στην Αυστραλία μέχρι νεωτέρας, αφού παραμένουν κλειστά τα σύνορα της Νέας Ζηλανδίας όπου εδρεύει. Ο Τούρκος κόουτς Ουφούκ Ταλάι προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των παικτών του, οι οποίοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο και αυτός επισημαίνει: «Είναι πολύ δύσκολο να δίνεις όλα τα ματς μακριά από την χώρα σου». Δεν υπολογίζεται ο βασικός γκολκίπερ Σέιλ, στη θέση του θα αγωνιστεί ο 19χρονος Πόουλσεν. Νοκ άουτ και ο στράικερ Χούπερ. Στα χάι τους οι Μάρινερς, στον γκρεμό η Φίνιξ. Πληρώνει καλά ο άσος !

ΠΡΟΤΑΣΗ
07.00: Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς-Ουέλινγκτον Φίνιξ 1 (2.35)