Ακόμα ένα «πάρτι με γκολ» περιμένουμε στο ματς του Βόλου στη Λεωφόρο

Φουλ αγωνιστική δράση για το Κύπελλο Ελλάδας σήμερα και εκεί θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας προκειμένου να πάμε ταμείο.

Ακόμα ένα «πάρτι με γκολ» περιμένουμε στο ματς του Βόλου στη Λεωφόρο

Προσέχουμε το ροτέισον που κάνουν ορισμένες ομάδες προεξάρχοντος του Ολυμπιακού και κινούμαστε ανάλογα, αποφεύγοντας τα σημεία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Βόλο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Εκεί όπου αναπόφευκτα θα ρίξουν και φέτος βάρος οι «πράσινοι». Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιορίζονται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ήδη 12 πόντους πίσω από την κορυφή, γνωρίζουν πως το Κύπελλο αποτελεί ρεαλιστική διέξοδο αν θέλουν να αφήσουν θετικό στίγμα στη σεζόν. Δεν λείπουν εκ νέου τα προβλήματα απουσιών για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βόλος τα έδωσε όλα στο Νέο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε μια ανάσα από την ισοπαλία και έμεινε με άδεια χέρια. Πικρία κυριαρχεί στις τάξεις των «κυανέρυθρων», που μετρούν μόνο έναν πόντο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και υποχώρησαν στην όγδοη θέση της κατάταξης. Θέλουν να ρεφάρουν στο Κύπελλο. Ο Ισπανός κόουτς Γκιγέρμο Αμπασκάλ υπολογίζει στον δημιουργικό μέσο Φερνάντες που εξέτισε την ποινή του. Οι Θεσσαλοί βάζουν και δέχονται γκολ με άνεση. Πάρτι με γκολ περιμένουμε και σήμερα στη Λεωφόρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-Βόλος Γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)