Η… καλή Μπότεφ, από τη Φιλιππούπολη, θα κερδίσει αυτήν από τη Βράτσα

Μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με ματς πρωταθλημάτων και Κυπέλλων σε δημοφιλείς και μη λίγκες. Εμείς σταθερά επιλέγουμε να κινούμαστε… υπόγεια στον δρόμο για το ταμείο και θα ποντάρουμε σε δύο σημεία από τη γειτονική Βουλγαρία.

Η… καλή Μπότεφ, από τη Φιλιππούπολη, θα κερδίσει αυτήν από τη Βράτσα

Για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας η Μπότεφ Πλόβντβιβ υποδέχεται την Μπότεφ Βράτσα.

Σε κοιλιά διαρκείας βρίσκεται η Μπότεφ Πλόβντβιβ που εδώ και ενάμιση μήνα δεν πατάει γερά στα πόδια της. Η ομάδα από τη Φιλιππούπολη μετρά μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς και φυσικά απομακρύνθηκε από τη διεκδίκηση του τίτλου. Ο κόουτς Αζρουντίν Βάλεντιτς περιμένει επανεκκίνηση κόντρα στην υποδεέστερη Βράτσα. Ο Βόσνιος κόουτς υπολογίζει σε πλήρη αποστολή.

Η Μπότεφ Βράτσα παραμένει σταθερά στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, ούσα μία από τις αδύναμες συμμετοχές στην κατηγορία. Συμπλήρωσες 13 ματς δίχως νίκη, όσο και αν παλεύει, ιδιαίτερα κόντρα σε αντιπάλους στα κυβικά της, το μόνο που καταφέρνει είναι αραιά και πού να παίρνει ισοπαλίες. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς δεν έβαλε ούτε γκολ, τουλάχιστον είναι μαχητική στην άμυνα, προέρχεται από δύο μαζεμένες λευκές ισοπαλίες. Ο Βραζιλιάνος κόουτς Ντάνιελ Μοράλες υπολογίζει σε πλήρη αποστολή. Ίδιο όνομα, άλλη η χάρη των γηπεδούχων. Άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπότεφ Πλόβντβιβ-Μπότεφ Βράτσα 1/1 (2.10)