Ελλάδα - Κόσοβο: Άσος από ημίχρονο

Η Ελλάδα υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο. Η πρόταση για το στοίχημα της μέρας.

Ελλάδα - Κόσοβο: Άσος από ημίχρονο

Η Ελλάδα υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο. Η Εθνική μας προσπάθησε κόντρα στην Ισπανία, ηττήθηκε από αμφιλεγόμενο πέναλτι και αποκλείστηκε και μαθηματικά από το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Η πρόκριση βέβαια που χάθηκε σε άλλα ματς όπως για παράδειγμα στην ισοπαλία στην Πρίστινα κόντρα στον σημερινό αντίπαλο. Το βάρος πέφτει κατά κύριο λόγο στην επόμενη μέρα, με τον Ολλανδό εκλέκτορα Τζον Φαν'τ Σιπ να επιθυμεί την παραμονή του.

Το Κόσοβο έμεινε με άδεια χέρια στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Γεωργία, στο κύκνειο άσμα του Ελβετού τεχνικού Μπερνάρ Σαλάντ. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να αποφύγει την τελευταία θέση και ενώ στόχος ήταν η τριάδα, γι' αυτό και οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας προχώρησαν σε αλλαγή. Αντικαταστάτης του Σαλάντ είναι ο Σλοβένος Πρίμοζ Γκλίχα.

Την περασμένη Τετάρτη έχασε 2-0 από την Ιορδανία σε φιλική αναμέτρηση. Θέλει πολύ τη νίκη η Εθνική για το γόητρο και τον… κόουτς για τον οποίο θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές που με τη σειρά του στηρίζει εδώ και καιρό. Άσος, ακόμα και από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ελλάδα-Κόσοβο 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)