Η ποιοτική Αμαζούλου θα κερδίσει την αδύναμη Μαρούμο Γκάλαντς

Δεύτερη μέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, που ωστόσο δεν μας απασχολεί στοιχηματικά, αφού και πάλι οι μπουκ είναι άριστα διαβασμένοι, πετσοκόβοντας τα λογικά φαβορί. Και πάλι οι ευκαιρίες βρίσκονται στην περιφέρεια, είτε αυτή είναι το Ντέρμπαν όπου εδρεύουν οι πολεμιστές της Αμαζούλου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Η ποιοτική Αμαζούλου θα κερδίσει την αδύναμη Μαρούμο Γκάλαντς

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής η Αμαζούλου υποδέχεται τη Μαρούμο Γκάλαντς.

Πάνω που είχε πάρει τα πάνω της η Αμαζούλου τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγώνων, ακολούθησαν η μέτρια εμφάνιση και η δικαιολογημένη ήττα από τη νεοφώτιστη Σεκουνούνε. Η ομάδα από το Ντέρμπαν αρέσκεται να κρατά χαμηλό το τέμπο στους αγώνες της. Τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια των «πράσινων» εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα έξι εξ αυτών και No Goal. Σε πλήρη αποστολή υπολογίζει ο κόουτς των «πολεμιστών» Μπένι Μακ Κάρτι.

Η Μαρούμο δεν λέει να βρει τα πατήματά της, από τη στιγμή που έχασε και στο στοχευμένο ματς με τη Στέλενμπος. Δημιούργησε και πάλι ευκαιρίες, αλλά παραμένουν τα θέματα στην τελική πάσα και στο σκοράρισμα που δεν της επιτρέπουν να ανασάνει. Δίχως νίκη από το ξεκίνημα της περιόδου, ήδη αποχώρησε ο Γάλλος κόουτς Σεμπαστιάν Μινιέ που είχε επεισόδιο με μέλος της διοίκησης. Ο Έμφο Μαλέκα πορεύεται ως υπηρεσιακός, προστέθηκε ως σύμβουλος στο πλευρό του ο Ρέιμοντ Εμντάκα. Να η ευκαιρία για επιστροφή της Αμαζούλου στις νίκες, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αμαζούλου - Μαρούμο Γκάλαντς 1 (2.10)