Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Οι εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ισχυρό φαβορί για μία ακόμα νίκη κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας δίνεται ο Ολυμπιακός από τις στοιχηματικές εταιρίες

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Οι εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών

Λίγες ώρες έμειναν (21.45) για τον επαναληπτικό αγώνα της Σλόβαν με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ στο Europa League και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την αναμέτρηση στην Μπρατισλάβα.

Εκεί όπου η απόδοση στο διπλό του Ολυμπιακού έπεσε και άλλο στη διάρκεια της ημέρας και πλέον προσφέρεται στα όρια του 1.80. Αντίθετα, ο άσος της Σλόβαν εκτοξεύεται στα 5.30 και το ενδεχόμενο ισοπαλίας πληρώνει γύρω στο 4.00.

Οι «μπουκ» θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να μπουν πολλά γκολ στο ματς. Το Over 2,5 προσφέρεται μόλις στο 1.70 ενώ το Under 2,5 ανεβαίνει στα επίπεδα του 2.10. Ανάλογη είναι η εκτίμηση για το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) το οποίο κινείται στα όρια του 1.75, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal), ανεβαίνει στα όρια του 2.10.

Σε ό, τι αφορά τους σκόρερ, επικρατέστερος παίκτης για να βάλει γκολ, το ματς είναι ο Ελ Αραμπί σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 2.00, ακολουθεί ο Χσσάν στο 2.40, ενώ τρίτος σε απόδοση φαίνεται ο Ονιεκούρου στο ενδεχόμενο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα που πληρώνει περίπου 2.90. Βαλμπουενά και Μαντί Καμαρά «παίζουν» μεταξύ 3.50 και 3.75. Από την πλευρά των Σλοβάκων επικρατέστερος για να σκοράρει δίνεται ο Χεντί στο 3.50 και στη συνέχεια οι Βάις Στρέλετς και Κάβιτς γύρω στο 4.00.