Η ώρα της Γαλατά !

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η Σεντ Τζόνστον υποδέχεται την Γαλατασαράϊ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ώρα της Γαλατά !

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η Σεντ Τζόνστον υποδέχεται την Γαλατασαράϊ, στην ρεβάνς του 1-1. Η Σεντ Τζόνστον έμεινε όρθια στην Κωνσταντινούπολη έχοντας μάλιστα προηγηθεί της Γαλατασαράι. Σκληροτράχηλη στα πρώτα ματς της νέας σεζόν, καθώς μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων, προερχόμενη από 1-1 με την Μάδεργουελ στο πρωτάθλημα. Μετρημένες οι εκτός συνόρων διακρίσεις, μετρά μόλις επτά νίκες σε 25 ευρωπαϊκά ματς. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον καλό τεχνικό Καλουμ Ντέιβιντσον.

Η Γαλατάσαραϊ ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, αλλά βρέθηκε να κυνηγά το σκορ αγωνιζόμενη μάλιστα και με δέκα ποδοσφαιριστές και τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα καθώς απάντησε άμεσα. Από νωρίς σε πίεση ο Φατίχ Τερίμ καθώς είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Αϊντχόφεν με δύο ήττες. Το νέο πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκινά το Σάββατο. Αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και δεν υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας Μουσλέρα. «Καίγεται» η Γαλατά, κάποια στιγμή θα κάνει μια νίκη αντάξια του μπάτζετ και του ρόστερ της. Επιλέγουμε το διπλό και το διπλό από ημίχρονο σε σούπερ απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.00: Σεντ Τζόνστον - Γαλατασαράϊ 2 (2.10) ή 2/2 (3.25)