Η ευκαιρία της Κραϊόβα !

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Κλουζ υποδέχεται την Κραϊόβα 1948. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Η ευκαιρία της Κραϊόβα !

Η Κλουζ είναι η σύγχρονη κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας. Μέχρι και το περσινό πρωτάθλημα όπου φαινόταν να επιστρέφει στον θρόνο η Στεάουα κατάφερε και πάλι στα πλέι οφ να ανατρέψει τα δεδομένα και να πανηγυρίσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της. Με νέο προπονητή φέτος τον Μάριους Σουμούντιτσα, ξεκίνησε ήδη τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη, όπου προκρίθηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο έστω και αν πήγε στην παράταση μεσοβδόμαδα, χάνοντας από την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία (2-1). Ακολουθεί άμεσα ο επόμενος γύρος, με αντίπαλο την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Η Κραϊόβα 1948 είναι μια ιστορική ομάδα, συνδεδεμένη με το Ιστορικό πανεπιστήμιο της ομώνυμης πόλης, που όμως όταν λύθηκε η συνεργασία με το Εκπαιδευτικό ίδρυμα διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη. Το 2017 αναγεννήθηκε ως Κραϊόβα 1948, ανέβηκε σαν τρένο όλες τις κατηγορίες και έρχεται με φόρα φέτος ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Δείγμα του πόσο ψηλά μπαίνει ο πήχης είναι πως τα ηνία της ανέλαβε ο παλαίμαχος άσος Αντριάν Μούτου, ο οποίος την προηγούμενη διετία βρισκόταν στον πάγκο των Ελπίδων της Ρουμανίας. Έγιναν δυνατές μεταγραφές, θέλει πλέι οφ. Βρίσκει την Κλουζ κουρασμένη εν μέσω Ευρωπαϊκών αγώνων. Πληρώνει η διπλή ευκαιρία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Κλουζ-Κραϊόβα Χ2 (2.50)