Με το δεξί η Στεάουα !

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Μποτοσάνι υποδέχεται την Στεάουα. Η πρίοταση για το στοίχημα της ημέρας

Με το δεξί η Στεάουα !

Η Μποτοσάνι προέρχεται από μια από τις πλέον πετυχημένες σεζόν στην ιστορία της. Μπήκε στα πλέι οφ τίτλου, κατέλαβε την έκτη θέση και ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της στη σεζόν όπου ξεκίνησε αρχικά με στόχο την άνετη παραμονή. Πλέον, ο πήχης έχει ανέβει, στόχος είναι να μπει ξανά στην εξάδα, αλλά ο ανταγωνισμός καραδοκεί. Ο Μάριους Κροϊτόρου που πιστώνεται την περσινή επιτυχία παραμένει φυσικά στο πόστο του. Ζήτησε και έμεινε και ο βασικός κορμός των κυανέρυθρων. Ελάχιστες οι προσθαφαιρέσεις, όπλο η καλή χημεία.

Η Στεάουα έμοιαζε να έχει κλειδώσει τον περσινό τίτλο και όμως για μια ακόμα φορά την προσπέρασε στο φινάλε η Κλουζ. Αποτυχία που συντάραξε τα θεμέλια του πάλαι ποτέ κραταιού συλλόγου. Ο ιδιόρρυθμός πρόεδρος Τζίτζι Μπεκάλι έδιωξε την μισή ομάδα, πήρε άλλους τόσους παίκτες στη θέση τους και όλα ξεκινούν από την αρχή. Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται από τον περασμένο μήνα ο Ντίνου Τοντοράν. Χωρίς βαρύ βιογραφικό, ήδη γίνεται αποδέκτης αμφισβήτησης από το απαιτητικό κοινό που δεν αντέχει να συνεχιστούν τα πέτρινα χρόνια. Θέλει να δείξει από την αρχή η Στεάουα πως κάτι αλλάζει. Επιλέγουμε το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.30: Μποτοσάνι-Στεάουα 2 (1.85) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.75)