Γκολ στο Ράζγκραντ!

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στην πόλη Ράζγκραντ, η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Γκολ στο Ράζγκραντ!

Η απόλυτη κυρίαρχος του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου, είναι η Λουντογκόρετς, καθώς πανηγύρισε τους δέκα τελευταίους τίτλους στην Πρβα Λίγκα. Δεν εφησυχάζουν στους πράσινους, όπου και πάλι έγιναν κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Στον πάγκο παραμένει ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα φιλικά προετοιμασίας. Στις 17 Ιουλίου ανοίγει η εγχώρια σεζόν με το Σούπερ Καπ κόντρα στην ΤΣΚΚΑ Σόφιας.

Η Σολιγκόρσκ αναδεικνύεται στην νέα δύναμη του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας διαδεχόμενη την Μπάτε Μπορίσοφ. Πέρσι κατάκτησε τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία της, έπειτα από το 2005, φέτος οδηγεί εκ νέο την κούρσα, έχοντας στο κατόπι της την Μπάτε. Ο Ουκρανός κόουτς Ρόμαν Γιοσίποβιτς είναι αυτός που την καθοδηγεί από πέρσι στον δρόμο των επιτυχιών. Προερχόταν από σερί νικών στην Λίγκα, αλλά κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ και με αλλαγές στη σύνθεσή της υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (3-3). Θέλει να διεκδικήσει την υπέρβαση, η προσοχή επικεντρώνεται στα ματς με την Λουντογκόρετς. Πολύ χαμηλά ο άσος. Μια χαρά τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Λουντογκόρετς-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ Γκολ-γκολ (2.00)