Πληρώνει η Λίνκολν!

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στην πόλη Ες, η Φόλα Ες υποδέχεται την Λίνκολν.Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Λίνκολν!

Η Φόλα επέστρεψε στον θρόνο του ποδοσφαίρου του Λουξεμβούργου έπειτα από έξι χρόνια. Βασικός στόχος είναι να εδραιώσει την υπεροχή της εντός των συνόρων, αν και η κλήρωση ευνοεί την προσπάθεια πρόκρισης για έναν ακόμα γύρο και στην Ευρώπη. Ένα φιλικό έδωσαν μέχρι στιγμής οι κυανέρυθροι και κέρδισαν την Γερμανική Σααρμπρίοκεν με 2-1. Θετικό το δείγμα γραφής για την ομάδα που πορεύεται ουσιαστικά με το ρόστερ της περασμένης πετυχημένης περιόδου.

Έπειτα από μεγάλη μάχη η Λίνκολν κατάφερε να πάρει την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα στο Γιβραλτάρ. Μόνο έναν χρόνο έμεινε μακριά από τον θρόνο στην χώρα της και πλέον θέλει να εδραιώσει την παρουσία της εκεί. Στην Ευρώπη κρατά πάντα χαμηλούς τόνους, γνωρίζουν μέχρι που φθάνει ο ίσκιος τους οι ερυθρόλευκοι. Το ρόστερ πάντως ενισχύθηκε με μεταγραφές σε όλες τις θέσεις. Ήρθαν και Ισπανοί παίκτες που συνηθίζουν να στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό. Στον πάγκο συνεχίζει από πέρσι ο Άγγλος Μάικ Μακ Έλβι. Η έκπληξη της Ευρωπαϊκής πρεμιέρας ίσως βρίσκεται σε αυτό το ματς. Πάμε με το Χ2 !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.30: Φόλα Ες - Λίνκολν Χ2 (2.95)