«Δαγκώνει» η Σάντνες! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Γκρόρουντ υποδέχεται την Σάντνες. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

«Δαγκώνει» η Σάντνες! 

Η Γκρόρουντ δεν αλλάζει τακτική, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο. Μονίμως με επιθετικογενές πνεύμα, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, όμως από την άλλη πλευρά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Ακόμα ένα ματς ροντέο στην έδρα της Φρέντρικσταντ, όπου η ομάδα από Όσλο πήρε δίκαια την ισοπαλία. Τα έξι ποιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Ούτε η έδρα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς με μία νίκη σε τρία παιχνίδια.

Η Σάντνες είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και ανάλογων στόχων, όμως η μέχρι τώρα πορεία στην Ομπεσλίγκεν κρίνεται απογοητευτική. Οι «λύκοι» δεν μπορούν να… δαγκώσουν, μετρούν μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και παραμένουν πλησίον της επικίνδυνης ζώνης. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των γαλάζιων, ενώ μπροστά έχουν ποιότητα και σκοράρουν με άνεση. Τα επτά από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, έξι εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, γκολ, θέαμα και νίκη της ποιοτικά ανώτερης Σάντνες !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Γκρόρουντ-Σάντνες 2 (2.55)