Euro 2020: Πρώτο φαβορί για τους «μπουκ» η Αγγλία

Άλλαξαν τα δεδομένα και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση του Euro 2020. Πρώτο φαβορί και με διαφορά για την κατάκτηση του τροπαίου η Αγγλία

Euro 2020: Πρώτο φαβορί για τους «μπουκ» η Αγγλία

Μία ημέρα πριν από την έναρξη της προημιτελικής φάσης στο Euro 2020 και οι αποδόσεις των «μπουκ» φαίνεται να εδραιώνονται σε σχέση με τα μακροχρόνια στοιχήματα. Πρώτο φαβορί και μάλιστα ισχυρό δίνεται πλέον η Αγγλία, η οποία φαίνεται πως έπεισε και όσους μόνιμα δυσπιστούν για την ικανότητά της να κατακτήσει επιτέλους τον τίτλο.

Τα «λιοντάρια» δίνονται σε απόδοση περίπου 2.85, ενώ ακολουθεί η Ισπανία στα όρια του 4. Η Ιταλία που κερδίζει διαρκώς έδαφος στις στοιχηματικές προτιμήσεις πληρώνει περίπου 5, ενώ σταθερά εκτός των μεγάλων φαβορί παραμένει το Βέλγιο στα όρια του 8. Η Δανία παίρνει παιχνίδι ως αουτσάιντερ στα επίπεδα του 11, ενώ από εκεί και πέρα θεωρείται απίθανο να σηκώσει κάποιος άλλος την κούπα. Ελβετία και Τσεχία δίνονται περίπου σε απόδοση 25 και τελευταία η Ουκρανία στο 35.

Σε ό, τι αφορά το ζευγάρι του τελικού, επικρατέστερο δίνεται το Αγγλία-Ισπανία σε απόδοση 6,50, ακολουθεί το Αγγλία-Ιταλία στο 9 και το Αγγλία-Βέλγιο στο 10. Αρκετά παίζονται και τα ζευγάρια Ιταλία-Δανία και Ισπανία-Δανία στα όρια του 15.

Για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο των 5 γκολ παραμένει μακράν το φαβορί σε απόδοση 2.40 αν και η Πορτογαλία έχει αποκλειστεί. Αυτός που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο Ρομέλου Λουκάκου του Βελγίου με τρία γκολ στο ενεργητικό του και απόδοση 7 να τον συνοδεύει, ενώ ο Ιταλός Τσίρο Ιμόμπιλε με δύο γκολ, πληρώνει περίπου 25 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Euro 2020.