Τένις: Οι αποδόσεις των μπουκ για τον τελικό του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς

Ισχυρό φαβορί ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Τένις: Οι αποδόσεις των μπουκ για τον τελικό του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς

Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Ρολάν Γκαρός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στεφανο Τσιτσιπά, οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών φαίνεται πως έχουν παγιωθεί.

Ο Σέρβος Τζόκοβιτς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και απόλυτος κυρίαρχος στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη, σε απόδοση μόλις 1.35, το οποίο μάλιστα δέχεται ακόμα πιέσεις προς τα κάτω.

Από την άλλη πλευρά ο Τσιτσιπάς στην πρώτη παρουσία σε τελικό τουρνουά γκραν σλαμ δεν πείθει τους μπουκ και τους παίκτες ανά τον κόσμο που ποντάρουν τα χρήματά τους πως θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την τελική υπέρβαση και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Έτσι, το ενδεχόμενο νίκης του Έλληνα τενίστα αποδίδει γύρω στο 3.80, με κάποιες εταιρίες να «ακουμπάνε» σχεδόν το 4.00 !

Σε ό, τι αφορά τον αριθμό των σετ που εκτιμάται από τις στοιχηματικές εταιρίες πως θα κριθεί ο τελικός, τα τρία σετ δίνουν απόδοση 2.10, τα τέσσερα σετ περίπου 2.85, ενώ η περίπτωση να κριθεί η μάχη στα πέντε σετ, αποδίδει σχεδόν 4.00.

Το ενδεχόμενο νίκης του Τζόκοβιτς με 3-0 πληρώνει περίπου 2.45, το 3-1 γύρω στο 3.85 και το 3-2 περίπου 6.00. Από την άλλη, η νίκη του Τσιτσιπά με 3-0 πληρώνει σχεδόν 10 φορές το ποντάρισμα, η νίκη του με 3-1 γύρω στο 7.75 και με 3-2 μόλις ξεπερνά το 8.00.