Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ισχυρό φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και λίγα γκολ στον τελικό κυπέλλου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών

Η μεγάλη ημέρα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας (22/5, 21:00) έφθασε και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν παγιώσει τις αποδόσεις που προσφέρουν για την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ο Ολυμπιακός παραμένει το ισχυρό φαβορί της συνάντησης στο ΟΑΚΑ, καθώς η νίκη του στην κανονική διάρκεια του ματς προσφέρεται στο 1.85. Αντίθετα η νίκη του ΠΑΟΚ εκτοξεύεται στο 4.20, ενώ η ισοπαλία αποδίδει περίπου 3.65. Το να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο δίνει μόνο 1.45, ενώ αντίστοιχα η κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ ανεβαίνει στο 2.75.

Οι μπουκ περιμένουν πως θα μπουν λίγα τέρματα στον τελικό. Το Under 2,5 γκολ φθάνει στην καλύτερη περίπτωση στο 1.75, ενώ το over 2,5 γκολ προσφέρει κατά μέσο όρο, 2.10. Ισορροπία παρατηρείται στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τόσο το Goal, όσο και το No Goal αποδίδουν περίπου στο 1.85, με μικρές διαφοροποιήσεις ανά εταιρία.

Σε ό, τι αφορά τους σκόρερ, για τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί είναι ο πιθανότερος να βρει δίχτυα, με απόδοση γύρω στο 2.25, ακολουθεί ο Χασάν στο 2.65, ο Μασούρας στο 3.35 και ο Φορτούνης στο 3.50. Από τον ΠΑΟΚ οι Κρμέντσικ, Σβιντέρσκι και Τζόλης πληρώνουν σχεδόν στα όρια του 3.25 ο καθένας για να σκοράρει.