Γκολ στη Γερμανία!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Άουε υποδέχεται την Νυρεμβέργη. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στη Γερμανία!

Η Άουε πορεύεται δίχως βαθμολογικό κίνητρο τον τελευταίο μήνα και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στην αγωνιστική εικόνα και την βαθμολογική συγκομιδή της. Εύκολα ηττήθηκε από την Σεν Πάουλι εντός έδρας, ενώ μετρά μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει, αλλά και δέχεται τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί αμυντικοί Κάλιγκ, Κακουταλούα.

Η Νυρεμβέργη πόνταρε σε νίκη στην αναμέτρηση με την ουραγό Βούρτζμπουργκ Κίκερς αλλά για μια ακόμα φορά περιορίστηκε σε άβολη ισοπαλία. Μόνο μία ήττα στα επτά πιο πρόσφατα ματς για τους ροσονέρι., αλλά και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, με συνέπεια να μην μπορούν να ηρεμήσουν σε σχέση με την μάχη παραμονής. Βάζει και δέχεται γκολ με άνεση. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Νότε, ο αριστερός χαφ Χακ και οι στράικερ Λόκεμπερ και Κέπκε. Επιλέγουμε τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Άουε-Νυρεμβέργη Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)