Βρήκε ρυθμό η Μπέρμιγχαμ

Μπέρμιγχαμ – Στόουκ (10/04/2021, 17:00), Αγγλία Championship.

Βρήκε ρυθμό η Μπέρμιγχαμ

Βρήκε ρυθμό η Μπέρμιγχαμ την κατάλληλη στιγμή. Όντας στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού κι έχοντας ακριβώς από κάτω τη Ρόδεραμ που «χρωστάει» τέσσερα ματς, νιώθει στριμωγμένη. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία βοήθησε σημαντικά -το δείχνουν άλλωστε και τα αποτελέσματα: με τον Λι Μπόγερ στην άκρη του πάγκου, η ομάδα έχει απολογισμό 2-1-1. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως πλέον η Μπέρμιγχαμ είναι πιο πειστική στο παιχνίδι της. Και πιο αποτελεσματική, κυρίως. Οι αλλαγές του Μπόγιερ σε πρόσωπα και τακτική, βελτίωσαν άμεσα την εικόνα κι έφεραν πολύτιμους βαθμούς.

Βρήκε ρυθμό η Μπέρμιγχαμ

Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της, με την 3η Μπρέντφορντ (0-0) και την 4η Σουόνσι (1-0), έδειξε πως βρήκε ρυθμό η Μπέρμιγχαμ. «Σπουδαίο επίτευγμα» χαρακτήρισε ο Λι Μπόγιερ τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και όχι άδικα. Η ομάδα πήρε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς, που θα έχουν αντίκρισμα αν νικήσει σήμερα την αδιάφορη βαθμολογικά Στόουκ. Η οποία, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μίλγουολ, βρέθηκε στο -11 από τις θέσεις των πλέι οφ και η λογική λέει πως η σεζόν, ουσιαστικά, τελειώνει κάπου εδώ γι' αυτήν. Επισημαίνουμε πως την επόμενη αγωνιστική η Μπέρμιγχαμ πηγαίνει στην έδρα της Ρόδεραμ. Όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει «μια και καλή» την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Γι΄ αυτό και το ματς με την Στόουκ είναι must win. Χωρίς κανένα περιθώριο για την παραμικρή απώλεια.

Χωρίς νίκη για 39 χρόνια!

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε πως οι παραδόσεις είναι για τους… δημοσιογράφους, όμως έχουν κι αυτές την αξία τους. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον να επισημανθεί ότι η Στόουκ παραμένει χωρίς νίκη στο Μπέρμιγχαμ από το 1982. Τότε, στο πλαίσιο της Premier League, η Στόουκ είχε επικρατήσει 4-1. Ακολούθησαν 11 ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν οκτώ νίκες και τρία παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.

Η Μπέρμιγχαμ έχει το κίνητρο και την ευκαιρία. O άσος στο ιδιαίτερα ελκυστικό 2,80.

Περισσότερες επιλογές για το στοίχημα θα βρείτε στο www.12xonline.gr, την πιο εξειδικευμένη σελίδα προγνωστικών στο διαδίκτυο!