Γκολ στο Αμβούργο! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Σεν Πάουλι υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Αμβούργο! 

Η Σεν Πάουλι επέστρεψε γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ήταν ανώτερη και επικράτησε εύκολα στην αποστολή στο Όσναμπρικ. Εξαιρετικό δεύτερο γύρο πραγματοποιεί η ομάδα από το Αμβούργο, που μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς και πορεύεται άνετη στα μισά της κατάταξης. Σημαντικές οι απουσίες, καθώς ο κεντρικός αμυντικός Άβεβορ, ο αμυντικός μέσος Σμιθ, οι κεντρικοί μέσοι Μπόχμαν, Βίετ και ο δεξιός χαφ Μιγιαΐτσι είναι ανέτοιμοι.

Η Μπραουνσβάιγκ ενεπλάκη σε σκληρό ματς με την Ντάρμσταντ όπου αρκέστηκε στην ισοπαλία, αν και βάση απόδοσης δικαιούνταν την νίκη. Σε καλό φεγγάρι, πάντως, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων που της επιτρέπει αν βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ βελτιωμένη στην άμυνα όπου έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα πέντε ματς. Μπροστά εξακολουθεί να σκοράρει με δυσκολία. Ο κεντρικός αμυντικός Μπέρεντ και ο αμυντικός μέσος Βίμπε εκτίουν ποινή. Ο αριστερός μπακ Κιγιέφσκι είναι ανέτοιμος. Πολλές οι απουσίες της Σεν Πάουλι. Καίγεται η Μπραουνσβάιγκ. Πάμε με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Σεν Πάουλι-Μπραουνσβάιγκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)