Γκολ στο Μάριμπορ!

Σε αγώνα της τελικής φάσης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Σλοβενία. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Μάριμπορ!

Το ματς θα γίνει στην πόλη Μάριμπορ της Σλοβενίας. Η Ιταλία με νίκη προκρίνεται και μαθηματικά. Με ήττα αποκλείεται. Με ισοπαλία, χρειάζεται ήττα ή ισοπαλία της Τσεχίας κόντρα στην Ισπανία. Ο κόουτς Πάολο Νικολάτο το ξέκοψε πως δεν υπάρχει λόγος εμπλοκής σε σενάρια. Η Ιταλία θέλει να κερδίσει την Σλοβενία και να ξεμπερδεύει. Πλήρης η αποστολή, ζητούμενο η αξιοποίηση των ευκαιριών.

Η Σλοβενία έχασε μέσα από τα χέρια της την νίκη επί της Τσεχίας που θα της επέτρεπε να μπει με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις στην μάχη για την πρόκριση. Τώρα η υπόθεση είναι μονόδρομος και απαιτείται αποκλειστικά νίκη επί της Ιταλίας και παράλληλα να μην κερδίσει η Τσεχία την Ισπανία. Οι Σλοβένοι θεωρούν πως οι Ισπανοί θα κάνουν το καθήκον τους οπότε τα πάντα θα κριθούν στο δικό τους 90λεπτο. Πιστεύουν στην υπέρβαση, η Ιταλία δεν τρομάζει με τις εμφανίσεις της, ζητούμενο είναι η βελτίωση στην άμυνα. Αμφότεροι θα παίξουν για την νίκη. Πάμε με τα γκολ διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
22.00: Κ21 Ιταλία-Κ21 Σλοβενία Γκολ-γκολ (2.10)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας