Κερδίζει η Ιαπωνία!

Σε φιλικό ματς που θα γίνει στην Γιοκοχάμα, η Ιαπωνία υποδέχεται την Νότια Κορέα. Η πρόταση για το πρωινό στοίχημα της ημέρας.

Κερδίζει η Ιαπωνία!

Ακολουθεί για την Ιαπωνία το επίσημο ματς με την Μογγολία που επίσης θα γίνει επί Ιαπωνικού εδάφους, οπότε κόντρα στην ποιοτική Νότιο Κορέα θα γίνει μια αξιόπιστη πρόβα τζενεράλε. Ο προπονητής Χαζίμε Μοριγιάσου κάλεσε ότι καλύτερο από τους παίκτες που αγωνίζονται εντός των συνόρων και τους πλαισίωσε με εννιά παίκτες από την Ευρώπη για να προσδώσουν επιπλέον ποιότητα. Λείπει μόνο ο στράικερ Οκαζάκι της Ισπανικής Ουέσκα, που είναι ανέτοιμος.

Η Νότια Κορέα δεν έχει επίσημη υποχρέωση πριν τον Ιούνιο, οπότε η φιλική αναμέτρηση με την Ιαπωνία αποτελεί ουσιαστικά εξυπηρέτηση της Ομοσπονδίας για την προετοιμασία του αντιπάλου. Οι παίκτες βέβαια ιδιαίτερα από το εξωτερικό το αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία και αρκετοί εξ’ αυτών δηλώθηκαν τραυματίες και απέχουν από το ματς. Ο Πορτογάλος προπονητής Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει στον σταρ επιθετικό της Τότεναμ Σον, στους αμυντικούς Κιμ, Κουόν, στους μέσους Γιόον, Χουάνγκ και Λι, που παίζουν εκτός συνόρων και λογίζονται βασικοί. Νοκ άουτ και δύο παίκτες της Γκάμπα Οσάκα με κορονοϊό. Πάμε με την έδρα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της Ιαπωνίας διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
12.20: Ιαπωνία-Νότια Κορέα 1 (2.00)