Κερδίζει η Μπρίστολ Ρόβερς!

Για το πρωτάθλημα της Λίγκ 2 στην Αγγλία, η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται την Σουίντον. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Μπρίστολ Ρόβερς!

Η Μπρίστολ Ρόβερς εξακολουθεί να κινείται πάνω σε τεντωμένο σχοινί αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Και στην στοχευμένη αποστολή κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Πλίμουθ ηττήθηκε εύκολα και εξακολουθεί να ισοβαθμεί στα όρια της ζώνης υποβιβασμού. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς για τους «πειρατές» που ταλανίζονται από αμυντική δυσλειτουργία και δέχονται εύκολα γκολ. Σαφώς πιο ανταγωνιστικοί στο «άντρο» τους όπου μετρούν τις πέντε πιο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Σουίντον προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά στη στοχευμένη αποστολή στο Φλίτγουντ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη που την έβγαλε μονομιάς στον αφρό,. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη όπου θέλει να παραμείνει μέχρι το φινάλε της περιόδου. Για να τα καταφέρουν οι νεοφώτιστοι θα πρέπει να βελτιώσουν την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί μέσοι Μισίλου και Λάιντεν, που είναι ανέτοιμοι. Επιλέγουμε την έδρα και την φανέλα της Μπρίστολ Ρόβερς και διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.00: Μπρίστολ Ρόβερς-Σουίντον 1 (2.10)