Γκολ στο Χάιντενχαϊμ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Ντίσελντορφ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Χάιντενχαϊμ!

Η Χάιντενχαϊμ πορεύεται δίχως άγχος στα μισά της κατάταξης και απολαμβάνει απλά τη συμμετοχή στην κατηγορία. Εσχάτως έχει ανεβάσει ρυθμούς σε σχέση με την επιθετική λειτουργία, σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται τέρματα με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζονται ο δεξιός μπακ Μπους, ο δεξιός χαφ Λάιπερζ και οι επιθετικοί Τομάλα, Μολό που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η Φορτούνα προερχόταν από πέντε συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, αλλά στην κομβική αναμέτρηση με το Ανόβερο κατάφερε και πάτησε φρένο επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Εξακολουθεί να ελπίζει πως θα προλάβει το τρένο της ανόδου, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις γκέλες στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Ο αριστερός μπακ Χάρτερζ και ο σέντερ φορ Κονάσκι εκτίουν ποινή. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα από τα Ντίσελντορφ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, οι αριθμοί ευνοούν τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.30: Χάιντενχαϊμ-Ντίσελντορφ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)