Η «Σελεσάο» και τα αμφίρροπα

Με λίγα χρήματα διεκδικούμε τις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Η «Σελεσάο» και τα αμφίρροπα

Η Γαλλία νίκησε και μας έδωσε στήριγμα. Είδαμε 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Δανίας με την Αυστραλία. Αν δεν δεχόταν και τρίτο γκολ η Αργεντινή και το ματς με την Κροατία έμενε στο under, θα κάναμε λόγο για ταμείο στις βασικές επιλογές μας.
Σήμερα οι τόνοι πρέπει να χαμηλώσουν. Έχουμε ένα παιχνίδι που θεωρητικά τουλάχιστον φαίνεται από μακριά ο νικητής του και άλλα δύο στα οποία μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Στεκόμαστε πρώτα στη δεύτερη εμφάνιση της Εθνικής Βραζιλίας. Ετοιμάζεται για την πρώτη της νίκη και λογικά θα την κατακτήσει. Η διαφορά που τη χωρίζει από την Κόστα Ρίκα είναι δεδομένη. Το θέμα είναι να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν ξέσπασμα από τη «Σελεσάο». Δεν σκεφτόμαστε να αντικρούσουμε αυτή την προσμονή, αλλά δεν σκεφτόμαστε και να πιστέψουμε το ίδιο. Καμία ισχυρή ομάδα δεν έκανε επίδειξη ισχύος. Όλες με 1-0 κέρδισαν, δείχνοντας ότι πρώτα έχουν ανάγκη τους βαθμούς και σταδιακά θα ψάξουν να βρουν ρυθμό.

Οπότε συνδυάζουμε τον μικρό άσο με Over 1,5 ή 2,5. Συγχρόνως για να ανεβάζουμε το δείκτη της αδρεναλίνης και της διασκέδασης ρίχνουμε κάποια ψιλά σε ακριβή σκορ. Στο 2-0 και στο 3-0. Και αν υποθέσουμε ότι οι «τίκος» θα σχηματίσουν διπλές και τριπλές ζώνες άμυνας μπροστά από τον Κέιλορ Νάβας, θα διαλέξουμε και το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου. Το ίδιο και η συνάντηση της Σερβίας με την Ελβετία. Άξιο αναφοράς ότι εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους. Οι Σέρβοι κέρδισαν 1-0 την Κόστα Ρίκα και οι Ελβετοί απέσπασαν ισοπαλία από τη Βραζιλία. Έχουμε να κάνουμε με ένα ματς στο οποίο ό,τι και να συμβεί μόνο έκπληξη δεν θα μπορεί να θεωρηθεί. Και κοιτάζοντας τις αποδόσεις και τις πιθανότητες, θα σταθούμε στην ισοπαλία. Με ένα τεράστιο ρίσκο αναζητάμε σε αυτό το παιχνίδι το πρώτο 0-0 της διοργάνωσης.

Ολοκληρώνοντας, η Νιγηρία συγκρούεται με την Ισλανδία. Οι Αφρικανοί είχαν αποτελέσει εύκολη λεία για τους Κροάτες στην πρεμιέρα. Έχασαν 2-0. Οι Ισλανδοί είχαν φέρει 1-1 με την Αργεντινή. Οι «σούπερ αετοί» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Αν ηττηθούν γνωρίζουν ότι το Μουντιάλ ολοκληρώνεται για αυτούς. Οι αντίπαλοί τους θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην πρώτη τους συμμετοχή σε Μουντιάλ. Αφού το θέλουν και οι δύο λοιπόν, θα πάρουμε είτε το GOAL είτε το Over 2,5.