Χολστάιν Κίελ για άνοδο! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Χολστάιν Κίελ υποδέχεται τους Βούρτζμπουργκ Κίκερς. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Χολστάιν Κίελ για άνοδο! 

Η Χολστάιν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη από επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Στο κύπελλο πέρασε στους «οκτώ» αποκλείοντας στα πέναλτι και την Ντάρμσταντ έπειτα από την Μπάγερν, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, εδραιώνοντας την παρουσία της στις θέσεις ανόδου. Η ομάδα από τα Κίελο διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Οι Κίκερς ήθελαν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία τους επί της Ντίσελντορφ, αλλά η Γκρόιτερ Φιερτ αποδείχθηκε πολύ δυνατή για τα κυβικά τους. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία έκανε ξανά την εμφάνισή της για την ομάδα από το Βούρτζμπουργκ που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Μπροστά βρίσκει λύσεις εσχάτως αλλά δεν είναι αρκετό. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Άσος, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Χολστάιν Κίελ-Κίκερς 1 (1.60) ή 1 ημ./1τελ. (2.35)