Touchdown ο Μάικ Έβανς !

Στον τελικό του Αμερικάνικου Φούτμπολ (Super Bowl), οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Κάνσας Τσιφς. Η πρόταση για το... μεταμεσονύχτιο στοίχημα

Touchdown ο Μάικ Έβανς !

Στο γήπεδό τους θα αγωνιστούν οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, μπροστά σε 25 χιλιάδες φιλάθλους αν και το στάδιο χωρά 75 χιλιάδες, αλλά υπάρχουν οι περιορισμοί λόγω της Πανδημίας. Ο θρυλικός Τομ Μπρέιντι, στα 43 του χρόνια θα ηγηθεί της Τάμπα που μπαίνει ως αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Φαβορί είναι οι πρωταθλητές από το Κάνσας, με τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στην ιστορία του αθλητισμού τον Πάτρικ Μαχόμς να τους καθοδηγεί.

Σε ένα ματς που αναμένεται με κομμένη την ανάσα στις ΗΠΑ και όχι μόνο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με ενδεχόμενη νίκη των Τσιφς που πληρώνει 1.50. Αντίθετα, επιλέγουμε το σενάριο να καταγράψει τουλάχιστον ένα «touchdown» στο ενεργητικό του ο Μάικ Έβανς. Στον αγώνα της κανονικής περιόδου, πανηγύρισε δύο, ενώ αποτελεί τον σταθερό αποδέκτη για τις πάσες ακριβείας του Τομ Μπρέιντι. Αξίζει ο διπλασιασμός στο ποντάρισμά μας να σκοράρει έστω μία φορά ο Έβανς !

ΠΡΟΤΑΣΗ
01.30: Τάμπα Μπέι Μπακανίερς-Κάνσας Τσιφς Να κάνει ένα τουλάχιστον «touchdown» ο Μάικ Έβανς (2.00)