Ντίσελντορφ για άνοδο!

Για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Κίκερς Βούρτζμπουργκ υποδέχεται την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Ντίσελντορφ για άνοδο!

Οι Κίκερς προηγήθηκαν στο Άουε, έμοιαζαν να ελέγχουν το ματς και όμως για μια ακόμα φορά προδόθηκαν από την κάκιστη αμυντική λειτουργία και επέστρεψαν στη βάση με άδειες βαλίτσες. Δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα η ομάδα από το Βούρτζμπουργκ, παλεύει, αλλά όσο δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μόνο μία νίκη στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μόνο μία νίκη στην έδρα τους στο πρωτάθλημα μετρούν οι ερυθρόλευκοι.

Η Φορτούνα ενεπλάκη σε ματς γεμάτο δύναμη και πάθος, με λίγες εκατέρωθεν ευκαιρίες και αρκέστηκε στον βαθμό κόντρα στο πρωτοπόρο Αμβούργο. Βολεύτηκε με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα από το Ντίσελντορφ, διεύρυνε το αήττητο σερί στα εννιά παιχνίδια, παραμένει σταθερά στο κυνήγι της ανόδου. Εσχάτως προσέχει την άμυνά της, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εκτός έδρας μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους. Άλλη κλάση και σε φόρμα η Ντίσελντορφ, μπορεί άνετα το διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Κίκερς-Ντίσελντορφ 2 (1.85) ή 2 ημ./2 τελ. (2.75)