Γκολ στο Λονδίνο !

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Λονδίνο !

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπρέντφορντ πορεύεται από επιτυχία σε επιτυχία, μετρώντας αήττητο σερί 14 αγώνων. Σούπερ και στο Κάρντιφ θα μπορούσε να πάρει ακόμα πιο εύκολα την νίκη, αν δεν ήταν ευάλωτη στην αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ και όβερ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Λονδίνο. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, αλλά ανάμεσά τους μετρά και πέντε ισοπαλίες.

Η Μπόρνμουθ επανέρχεται στην αγωνιστική δράση έπειτα δέκα ημέρες και αυτό ισοδυναμεί με μια… αιωνιότητα στην εορταστική περίοδο στην Αγγλία. Καλοδεχούμενη η χαλάρωση για τους παίκτες που με γεμάτες μπαταρίες επιστρέφουν για να δώσουν συνέχεια στις προηγούμενες θετικές εμφανίσεις που τους έφεραν στα όρια της απευθείας ανόδου. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τα «κεράσια». Πολύ καλές ομάδες αμφότερες, σκοράρουν με άνεση. Πάμε με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Μπρέντφορντ-Μπόρνμουθ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας