Το πρώτο βήμα η Γκρέμιο !

Στον πρώτο από τους δυο αγώνες για την φάση των «16» στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Γκουαρανί υποδέχεται την Γκρέμιο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Το πρώτο βήμα η Γκρέμιο !

Στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν της Παραγουάης, όπου εδρεύει η Γκουαρανί. Δεν θα παίξει όμως στο δικό της μικρό συγκριτικά γήπεδο, που δεν πληροί τα κριτήρια της διοργάνωσης, αλλά θα μετακομίσει στο Εθνικό στάδιο της πόλης. Δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στη σεζόν η Γκουαρανί, αφού σε επτά ματς πρωταθλήματος μετρά μόνο δύο νίκες και αυτές στο γήπεδό της. Έχει θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Αποδίδει σαφώς καλύτερα στα μετόπισθεν, καθώς διατηρεί αμυντικογενή τακτική.

Η Γκρέμιο βρίσκεται μέσα στους στόχους της εντός και εκτός συνόρων. Στον όμιλο δίχως να εντυπωσιάσει πήρε κομβικές νίκες και μαζί την πρωτιά στην κατάταξη. Εντός των συνόρων ανέβασε ρυθμό τον τελευταίο μήνα, όπου μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς και προσέγγισε την κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε διακρίνεται για την προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ, ενώ όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αποστολή στην Παραγουάη. Πάμε δυνατά με το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
01.30: Γκουαρανί-Γκρέμιο 2 (2.10)