Στα… ύψη η Λουνένγκ!

Για το πρωτάθλημα της Κίνας, η Γκουοάν Πεκίνου αντιμετωπίζει την Σαντόνγκ Λουνένγκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας .

Στα… ύψη η Λουνένγκ!

Στην ουδέτερη πόλη Σουτσόου το ματς. Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση των πλέι οφ τίτλου. Η Γκουοάν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2) με τον ηγέτη της Μπακαμπού και πάει με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο. Ο Γάλλος κόουτς Μπρούνο Ζενεσιό δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό Γιού και στους κεντρικούς μέσους Ρενάτο Αουγκούστο και Πιάο που είναι ανέτοιμοι.

Η Σαντόνγκ Λουνένγκ έλεγχε απόλυτα το πρώτο ματς με την Γκουοάν αλλά στην επανάληψη κατέβασε ρυθμό χωρίς λόγο και πλέον πηγαίνει στην ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο με ισόπαλο σκορ. Υπάρχει πάντως ποιότητα και εμπειρία (Φελαϊνί, Πελέ, Γκεδές) στο ρόστερ των οράνιε που έδειξαν στις καλές τους στιγμές πως μπορούν να ξεπεράσουν τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αρκεί να έχουν διάρκεια στην απόδοση. Σε φανταστική απόδοση προσφέρεται το διπλό ! Για τους πιο συντηρητικούς κάνει και η διπλή ευκαιρία!

ΠΡΟΤΑΣΗ
14.35: Γκουοάν Πεκίνου - Σαντόνγκ Λουνένγκ 2 (3.50) ή Χ2 (1.85)