Σκοράρει η Ντέγκερφορς !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Μπράγκε υποδέχεται την Ντέγκερφορς. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Σκοράρει η Ντέγκερφορς !

Άνετη και ωραία πορεύεται η Μπράγκε στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, έπειτα και από την εξαιρετική εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Έργκριτε. Η ομάδα από το Μπορλάνγκε, μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα ματς και θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στα ψηλά της κατάταξης, δίχως να τρέφει ελπίδες για περαιτέρω υπερβάσεις. Ομάδα που βάζει και δέχεται τέρματα. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Ντέγκερφορς έχει βάλει μπροστά το τούρμπο και απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τους διώκτες της. Φανταστική εμφάνιση και κόντρα στην Βάστερας, την οποία διέλυσε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έξι συνεχόμενες νίκες μετρούν στο ενεργητικό τους οι ερυθρόλευκοι που απέχουν δέκα βαθμούς από την τρίτη θέση και πλέον είναι βέβαιη η ιστορική άνοδος στην Άλσβενσκαν. Εκπληκτικές οι επιδόσεις της Ντέγκερφορς στην επίθεση, επιτρέπουν μια κάποια χαλάρωση στην άμυνα. Περιμένουμε γκολ και θέαμα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.30: Μπράγκε-Ντέγκερφορς Over 3,5 γκολ (2.25)