Λάρισα: 2.000 δρομείς στα Βίκος Street Relays

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα Βίκος Street Relays της Λάρισας που έγιναν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης και συγκέντρωσαν περίπου 2000 μικρούς και μεγάλους δρομείς.

Λάρισα: 2.000 δρομείς στα Βίκος Street Relays

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, οι πολίτες της Λάρισας έδωσαν δυναμικό «παρών» στα Βίκος Street Relays συμμετέχοντας στα Street Relays 4×1000μ., το Street Run 5.000μ. και τα Kids Relays 4×50μ. και 4×100μ.

Την εκκίνηση έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ εκ μέρους του δήμου Λαρισαίων παρέστη ο Μιχάλης Αναστασίου, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων.

Τα αποτελέσματα της Λάρισας:

5 χλμ.

Άνδρες

Γιώργος Πουρνάρας 16:21

Αθανάσιος Ευαγγέλου 17:46

Γιώργος Μπλέτσιος 18:31

Γυναίκες

Ευσταθία Φλώρου 18:41

Νικολία Καρανάσιου 20:08

Κατερίνα Δραχαλίβα 24:19

4Χ1000 μ.

Άνδρες

Μιχάλης Λούγγος, Παναγιώτης Μιχόπουλος, Μάριος Γκαναβάς, Θεόδωρος Σκούπρας 13:23

Γυναίκες

Ειρήνη Ευθυμίου, Φωτεινή Σουφλιά, Εβελίνα Κολτσίδα, Ιωάννα Παπαδοπούλου 15:04

Μικτή

Φιλάρετος Κυριακάκης, Βασίλης Μπαλαμότης, Αχιλλέας Δρακωτός, Χρυσή Βλισσαρούλη 13:11

Οικογενειακή

Μιχάλης Λώλης, Πέτρος Λώλης 13:34

Μετά τους αγώνες ακολούθησε η live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία ξεσήκωσε με τα τραγούδια της, μικρούς και μεγάλους.

Τα Βίκος Street Relays που έχουν κοινωνικό σκοπό καθώς προσφέρουν αθλητικό εξοπλισμό στα σχολεία της περιοχής, διοργάνωσαν ο Δήμος Λαρισαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αθλητική Ένωση Λάρισας Προμηθέας.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.