Ολυμπιακός: «Ζορίζει» του Τζόουνς

Η Παρτιζάν είχε σχεδόν κλεισμένο τον Κρις Σίλβα ως πιθανό διάδοχο του Ταϊρίκ Τζόουνς και η συμφωνία του Γκαμπονέζου με τη Φενέρμπαχτσε δυσχεραίνει την προσπάθειά της να αφήσει τον Αμερικανό ελεύθερο

Ολυμπιακός: «Ζορίζει» του Τζόουνς

Ο Ολυμπιακός καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να αποκτήσει τον Ταϊρίκ Τζόουνς, αλλά τα… τερτίπια της διοίκησης της Παρτιζάν προκαλούν καθημερινά εμπόδια.

Ο Αμερικανός σέντερ ενημερώθηκε από τη σερβική ομάδα ότι δεν μπορεί να αποχωρήσει πριν βρεθεί αντικαταστάτης του, αλλά αυτό δεν είναι και η πιο εύκολη λύση του προβλήματος, καθώς η αγορά είναι πολύ δύσκολη με περιορισμένες αξιόπιστες επιλογές.

Παράλληλα η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δηλώσει το αργότερο στις 5 Ιανουαρίου τη μεταγραφή του Τζόουνς, εφόσον φυσικά τελειώσει, καθώς τότε λήγει η dead line της EuroLeague για μετακίνηση παικτών εντός της ίδιας διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες δεν ήθελαν αρχικά να δώσουν τα 200.000 ευρώ που ζητούσε η Παρτιζάν, η υπόθεση δεν προχωρούσε και το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθώς στο ενδιάμεσο πουλήθηκε ο Σίλβα από την ΑΕΚ αλλά όχι στην Παρτιζάν που τον περίμενε να πάει εκεί.

Πρακτικά ίσως να μην βάζει τέλος στο θέμα Ολυμπιακός-Τζόουνς αλλά δημιουργεί προβληματισμό στο λιμάνι παρότι η μεταγραφή έμοιαζε πάρα πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί.

Αν η Παρτιζάν που χτενίζει την αγορά βρει παίκτη, τότε όλα μπορεί να αλλάξουν. Μέχρι τότε, θα παίζονται καθυστερήσεις και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου τα πράγματα θα πιέζονται…



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110