Επαναλαμβάνεται ο τελικός, δεν φορούσε μάσκα ο μαθητής Τζολάκης!

Η ΕΠΟ αποφάσισε την επανάληψη του τελικού ΑΕΚ-Ολυμπιακός εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων».

Επαναλαμβάνεται ο τελικός, δεν φορούσε μάσκα ο μαθητής Τζολάκης!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στον τελικό Κυπέλλου την ΑΕΚ ωστόσο η κατάκτηση του τροπαίου ακυρώθηκε και ο αγώνας θα επαναληφθεί. Αυτό αποφάσισε η ΕΠΟ τα ξημερώματα της Κυριακής σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο καθώς υπήρξε παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της διεξαγωγής του αγώνα από τους ερυθρόλευκους.

Όπως είναι εδώ γνωστό εδώ και μέρες, τα σχολεία ανοίγουν στις 14/9 με υποχρεωτική την χρήση της μάσκας από όλους τους μαθητές όπως έχει ενημερώσει επίσημα η αρμόδια Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπάγεται σε αυτό της Παιδείας με αποτέλεσμα η εφαρμογή του νόμου για τους μαθητές να επεκτείνεται και σε όσους συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη διάταξη διέφυγε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που επέτρεψαν στον 17χρονο μαθητή Τζολάκη να αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι χωρίς μάσκα. Δεν διέφυγε όμως και από τα μέλη της ΕΠΟ που αντέδρασαν άμεσα μετά την απονομή του τροπαίου, περιμένοντας πρώτα μήπως ο Μάνταλος σηκώσει επιτέλους την κούπα, μετά από 4 σερί σεζόν που την κουβαλάει πριν τη σέντρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΠΟ, η νίκη του Ολυμπιακού ακυρώνεται και ο τελικός θα διεξαχθεί στα Χριστούγεννα, με τα προπέρσινα ρόστερ και χωρίς τη συμμετοχή παικτών της ομάδας του Μαρτίνς, μήπως και η ΑΕΚ βάλει ένα γκολ κάτι το οποίο το έκανε μόλις μία φορά στα 5 φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων, όπου έχασε τα 4 και πήρε μόλις ένα αδιάφορα βαθμό στο πρωτάθλημα.

Αλλά ο Μπάμπης από τη Νέα Φιλαδέλφεια είχε πείσει τον εαυτό του ότι ο Ολυμπιακός φοβόταν να παίξει με την ΑΕΚ.